Welk kapsel past bij welke outfit?

Dat je met je haar enorm veel kapsels kunt creëren wist je misschien wel. Maar welke haarstijl past nou eigenlijk bij welke outfit? Je kunt enorm veel inspiratie opdoen en daarom willen we je graag een handje helpen! We vertellen je precies welke haarstijl je bij welke outfit zou moeten uitproberen.

Maxi rokken

De zomer komt eraan en daarmee wordt het weer tijd voor de zwierige maxi rokken. Maxi rokken zijn echt van die strand rokken en als je op Ibiza loopt zie je bijna iedere vrouw ermee lopen. Bij dit type rokken horen dan ook de beachy waves. De nonchalante slag in het haar. Zeker wanneer je lang haar hebt, maken deze beachy waves jouw outfit helemaal af. Bij deze rokken kun je bovendien ook je haar in een slordige knot dragen of in een vlecht, waarbij je de lussen een beetje uit elkaar trekt zodat je een hele brede vlecht creëert.

Casual outfit

Is een casual outfit meer jouw ding? Dan is de kans groot dat je geen zin hebt om uren met jouw haar bezig te zijn. Het liefst draag je jouw haar op een simpele manier. Een paardenstaart is daarom het perfecte kapsel voor een casual outfit. Elastiekje om het haar en klaar. Je kunt bij een casual outfit het haar ook in een middenscheiding dragen en laag vastknopen in een knot.

Een klassieke stijl

Heb je een klassieke stijl? Dan ben je het wel gewend om complimentjes te krijgen over jouw chique manier van kleding dragen. Je wilt best wat tijd aan jouw haar besteden, zolang het er maar strak uitziet. Het haar wordt bij een klassieke outfit vaak in een lage staart of lage knot gedragen vanuit een middenscheiding. Geen babyhaartje is meer te zien, want deze wordt plat gekampt met haarlak.

Volgens de laatste trends

Volg jij de fashion trends op de voet? Op dit moment is een boblijn helemaal in! Ook de halve knot wordt op dit moment enorm veel gedragen. Het knotje wordt hoog op het hoofd in een elastiek gebonden en de helft van het haar hangt los. Als je een beetje een gewaagde stijl durft, dan draag je zelfs 2 knotjes!

Succes!

We hopen dat we je met dit artikel een beetje op weg hebben kunnen helpen door een inzicht te krijgen in hoe jij je haar moet stylen bij een bepaalde outfit. Vergeet ook zeker niet jouw haar te verzorgen met de juiste producten! 

Laat een reactie achter