Naar de kapper op Ibiza

Ibiza is een prachtig Spaans eiland in de Balearen dat jaarlijks wordt aangedaan door duizenden mensen. Niet alleen komen toeristen van alle leeftijden graag naar het eiland, maar zijn er ook mensen die hier voor langere tijd verblijven of zelfs zijn gaan wonen. Wanneer je als Nederlander op Ibiza bent voor een langere tijd dan is het handig om te weten waar je terecht kan voor verschillende zaken. Zo kan bijvoorbeeld een simpel kapper bezoek erg ingewikkeld zijn wanneer je de taal niet spreekt, maar gelukkig is er nu een Nederlandstalige kapper op het eiland waar je terecht kan.

 

Werken aan de mooiste zomerlook

Ibiza is het eiland van grote feesten en clubs, maar ook het eiland van kunstenaars, creatievelingen en inspiratie. Ibiza wordt bezocht door mensen met tal van verschillende achtergronden en is ook bij de jetset een populaire bestemming. Mensen kleden zich vaak mooi aan en soms lijken de straten op Ibiza wel een catwalk. Iedereen wil er dan ook zo goed mogelijk uitzien en met de hulp van kapper op Ibiza wordt hiervoor gezorgd en kun je jouw haar laten knippen, kleuren en stylen tot de mooiste zomerlook die jij je kan wensen.

 

Naar een Nederlandse kapper op het eiland

Kapper op Ibiza richt zich niet alleen en uitsluitend op Nederlandse klanten, maar er zijn dusdanig veel Nederlanders die door het hele jaar heen naar het eiland komen dat het grootste gedeelte van het klantenbestand wel bestaat uit Nederlanders. Kapper op Ibiza spreekt naast het Nederlands ook nog Bulgaars, Engels en Duits, dus je kan je buitenlandse vrienden ook meenemen voor een gewenste knipbeurt. Kapper op Ibiza heeft haar eigen salon in Cala Llonga, maar wanneer je niet over je eigen vervoer beschikt op het eiland kun je Kapper op Ibiza ook gewoon thuis of op je vakantie accommodatie langs laten komen.

 

Kapper op Ibiza is voor elk haartype

Het ethos van Kapper op Ibiza is niet simpelweg iemand voorzien van een nieuw kapsel. De klant staat centraal en ook is de relatie met de klant belangrijk. Door belangrijke aspecten als de haarkleur, maar ook de vorm van het gezicht in ogenschouw te houden, is het idee om in overleg samen toe te werken naar het gewenste eindresultaat. Kapper op Ibiza heeft jarenlang op meerdere plekken gewerkt door heel Europa, wat heeft geleid tot een indrukwekkende CV en het werken met honderden verschillende haarsoorten. Je kan bij Kapper op Ibiza dan ook met elke type haar terecht.